Klantenvertellen  WebwinkelkeurFunctieomschrijving (Junior) Accountmanager

Als Accountmanager bij OSW ben je verantwoordelijk voor het creëren en onderhouden van je eigen klantenportefeuille. De bedoeling is dat je als Accountmanager actief potentiële klanten benadert. We werken hiervoor met een CRM Database. Wanneer een lead een sale wordt zal deze op jouw naam gezet worden en telt deze mee in je portefeuille.

Zakelijke en particuliere klanten

Je hebt bij OSW twee soorten klanten; bedrijven die bij ons inkopen en particulieren die bij ons aanmelden. De bedrijven kunnen via jouw in onze veiling auto’s, caravans, motoren, campers of boten inkopen. De objecten in de veiling komen bij ons binnen via de websites OSW.nl en OSW.be. Daarnaast komen er objecten in de veiling door je eigen klanten actief te benaderen voor objecten die zij graag willen verkopen omdat deze te lang staan, omdat zij iets moeten inruilen of gewoon omdat zij een object snel en gemakkelijk willen verkopen.

Naast het inkopen of verkopen van objecten kunnen je zakelijke klanten ook gebruik maken van onze software OSW Beheer. Deze software is online beschikbaar en zorgt ervoor dat zij altijd inzicht hebben in de veiling. Ook kunnen zij via ons hun eigen voorraad gemakkelijk adverteren op bijvoorbeeld; Marktplaats, Speurders, Autotrack, Autotrader, etc (meer dan 120 portalen in binnen- en buitenland).

Junior Accountmanager

Als Junior Accountmanager bij OSW dien je binnen je 2 maanden proeftijd minimaal 30 OSW Beheer contracten te verkopen. Met jouw klanten ga je actief aan de slag om objecten te verkopen en in te kopen. Je houdt de aangemelde voer- en vaartuigen in de gaten en onderhoud contact met de particulieren. Je onderhandelt tot je een deal kunt sluiten tussen de aanbieder en een inkoper.

Je dient een pro actieve houding te hebben en accuraat te werk te gaan. Afspraken en toezeggingen dienen nagekomen te worden en je bent zelf verantwoordelijk voor een nette administratieve afhandeling.

Als Junior Accountmanager zijn je salaris en bonus als volgt opgebouwd:

Bruto salaris bij een 40 urige werkweek: 1.950,00 euro

Bonus: bij het behalen van een omzet van 7.500,00 euro ontvang je 8% van de behaalde omzet. Omzet is in dit geval de fee (winst) die je behaalt op de verkochte objecten exclusief pakket kosten. Deze ondergrens van 7.500,00 euro is voor een Junior Accountmanager een realistische doelstelling.

Bij gebleken geschiktheid en het behalen van de targets, groei je automatisch door naar de functie Senior Accountmanager.

Senior Accountmanager

Je mag jezelf Senior Accountmanager binnen OSW noemen indien je 50 OSW Beheer contracten hebt verkocht.

Met deze klanten ga je aan de slag om objecten te verkopen en inkopen. Je zal dus heel actief contact met je zakelijke klanten hebben. Daarnaast bel je alle aanmeldingen van particulieren na en zorg je ervoor dat deze compleet in onze veiling komen te staan. Je onderhandelt tussen verkoper en inkoper tot de beste deal en zorgt voor een correcte afhandeling.

Als Senior Accountmanager zijn je salaris en bonus als volgt opgebouwd:

Bruto salaris bij een 40 urige werkweek: 3.250,00 euro

Bonus: bij het behalen van een omzet van 12.500,00 euro, 8% van de behaalde omzet. Wij zijn van mening, en resultaten ondersteunen dat, dat een omzet van 12.500,00 euro per maand een zeer realistische doelstelling is.

Solliciteren doe je door je motivatie en cv te mailen naar jobs@osw.nl.