16d59803cb7120a55b726fdae57b6a213bd1a926.pdf

Vocking auto

OSW erkende auto inkoper in Nieuwegein
De (nieuwste) occasions vindt u in ons occasionsoverzicht​. Wilt u meer informatie over een bepaalde occasion of wilt u uw eigen auto verkopen, neem dan vrijblijvend contact op met Autobedrijf Vocking via het contactformulier of bel naar 030-22 139 33

​Naast het kopen van een nieuwe occasion kunt u bij Vocking auto ook terecht voor service aan uw auto. Vocking Auto biedt u de volgende service mogelijkheden voor alle merken auto's aan:
​
- APK
- Reparatie en onderhoud
- Aircoservice
- Onderhoud
- Schadeherstel

​Als uw een occasion aanschaft bij Vocking Auto kunt u natuurlijk uw huidige auto inruilen. Wilt u echter geen nieuwe auto, maar toch uw huidige auto verkopen dan is dat ook mogelijk bij Vocking Auto.
​
Neemt u gerust contact met Vocking Auto (030-22 139 33) voor een vrijblijvende taxatie.

Openingstijden

Maandag
9.00 - 17.00
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
9.00 - 17.00
Donderdag
9.00 - 17.00
Vrijdag
9.00 - 17.00
Zaterdag
9.30 - 15.00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Vocking auto

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nieuwegein? Vocking auto is een OSW erkende auto opkoper in Nieuwegein. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Vocking auto zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Vocking auto in Nieuwegein brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)