ad-autoservice-keer-d401e48e2375c297cfd9608ea8c6027d.png

AD-Autoservice Keer

OSW erkende auto inkoper in Cadier en Keer
AD AUTOBEDRIJF KEER

AD Autobedrijf Keer staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en service 6 dagen per week. Wij, Paul en Patrick, hebben beide jarenlange ervaring opgebouwd bij een vooraanstaande Nissan-dealer in Maastricht. Als eerste monteur en technisch specialist kunnen wij een goede diagnose stellen voor uw auto, dit geldt voor alle merken en typen auto's. Airco onderhoud, voorruit vervanging, APK benzine en diesel en banden in alle merken en prijzen. Wij bieden U een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Loop eens binnen in onze showroom of maak een afspraak per telefoon of via deze website.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan AD-Autoservice Keer

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Cadier en Keer? AD-Autoservice Keer is een OSW erkende auto opkoper in Cadier en Keer. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. AD-Autoservice Keer zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij AD-Autoservice Keer in Cadier en Keer brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)