e298d2840d269f48c85656a4cd110ed0022907e5.png

Agio Automobielen

OSW erkende auto inkoper in Sliedrecht
Agio Automobielen was een aantal jaren gevestigd in Papendrecht, waar wekelijks in de showroom een wisselend aanbod van zeker 50 gebruikte auto’s te zien was. Echter door de enorme groei is Agio Automobielen uit zijn jasje gegroeid en zijn we verhuisd naar Sliedrecht. Met deze verhuizing is Agio ook tevens NAP lid geworden en kunnen de klanten verzekerd zijn van alle voordelen die dit NAP lidmaatschap met zich meebrengt, want alle auto's worden geleverd met een N.A.P. pas. Dus voor u als klant weer een extra zekerheid dat u een goede en betrouwbare occasion kunt aanschaffen bij Agio Automobielen. Wij rekenen geen afleveringskosten en de auto's worden schoon en netjes afgeleverd, met een maand garantie op de motor en de versnellingsbak.
Ook is het dienstenpakket uitgebreid met o.a. het op naam zetten van een gekochte occasion, waardoor u niet meer naar het postkantoor hoef te gaan.
Tevens maken wij de export papieren in orde voor auto's die uitgevoerd dienen te worden.

Op deze website vindt u een overzicht van alle occasions die momenteel op voorraad zijn en beginnen bij € 500,- .

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Agio Automobielen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Sliedrecht? Agio Automobielen is een OSW erkende auto opkoper in Sliedrecht. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Agio Automobielen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Agio Automobielen in Sliedrecht brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)