e298d2840d269f48c85656a4cd110ed0022907e5.png

Agio Automobielen

OSW erkende auto inkoper in Sliedrecht

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 2 van 2 beoordelingen


uit Dordrecht op 15-03-2017
10
10
Auto gekocht bij Agio auto in sliedrecht. Toen de auto een probleem kreegheb ik de eigenaar opgebeld die heeft alles opgelost .super!!!! Klantvriendelijke mensen en alles wordt netjes geregeld en opgelost. Ik zou hier zo weer mijn auto kopen.
uit dordrecht op 08-02-2017
10
10
Heb daar een vrij oude nissan almera gekocht daar.
voor net geen 700 euro/
met apk. Dealer zegde toe eventuele mankementen te herstellen
Kreeg later wel een paar mankementjes in het begin. Maar die heeft agio automobielen netjes hersteld voor mij.binnen de maand die ik als soort van na service kreeg
Hij komt zijn afspreken na en heb wel vertrouwen in agio autos.
kom daar nog wel eens terug.

Je auto verkopen aan Agio Automobielen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Sliedrecht? Agio Automobielen is een OSW erkende auto opkoper in Sliedrecht. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Agio Automobielen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Agio Automobielen in Sliedrecht brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)