ago-175874d4056df3a45fe123cbb9775f2e.png

AGO

OSW erkende auto inkoper in Alphen a/d Rijn
Welkom op de website van AGO Occasions. AGO is de afkorting van Auto Groothandel Oushoorn. AGO is opgericht door Eric Oussoren en Mark Dijkshoorn in de jaren negentig en vindt zijn oorsprong in Woerden. Na enige tijd was uitbreiding van de huisvesting noodzakelijk en werd er verhuisd naar onze huidige locatie in Alphen aan den Rijn.

Bij AGO Occasions vindt u gebruikte personenauto’s en licht bedrijfswagens van alle merken en leeftijden, deze auto’s kopen wij uitsluitend bij officiële merkdealers, direct van de particuliere of zakelijke eigenaar. Door het hebben van de juiste contacten in een uitgebreid netwerk hebben wij een snel wisselende voorraad goede occasions met gegarandeerde kilometerstanden (inclusief Nationale Autopas) voor een marktconforme prijs.
U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging en proefrit met de auto van uw keuze.

Wij werken op afspraak, bel ons eerst zodat wij aanwezig zijn om u te woord te staan.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan AGO

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Alphen a/d Rijn ? AGO is een OSW erkende auto opkoper in Alphen a/d Rijn . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. AGO zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij AGO in Alphen a/d Rijn brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)