all-cars-bunnik-bv-daa1c557804fb895bcc1a3ae8001e883.png

All Cars Bunnik bv

OSW erkende auto inkoper in Bunnik
Wij zijn een autobedrijf gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte / tweedehands occasions. Onze dealer onderhouden ocassions zijn zowel voor de Nederlandse als voor de buitenlandse markt geschikt. Wij bieden de auto’s dan ook voor beide markten aan. Veel particulieren uit de regio Utrecht, waaronder Bunnik, Odijk, Werkhoven, Utrecht, Zeist, Houten, Driebergen, Cothen en Wijk bij Duurstede kopen occasions bij ons.
Voor de Nederlandse markt kijkt u bij Occasions. Daar staan de auto’s aangeboden voor de meeneemprijs. Natuurlijk is het ook mogelijk de auto te kopen met diverse garantie-/ afleverpakketten, zodat wij u een aanbod kunnen doen dat aansluit op uw wensen. Dus zoekt u een ex lease auto van het merk Volkswagen, Renault, Audi, BMW, Honda, Peugeot , Citroen, Mazda, Ford, Opel, Mercedes, Seat, Skoda, Volvo neem gerust een kijkje in onze voorraad.

Voor de buitenlandse markt kijkt u bij Occasions/Export. Deze prijzen zijn gebaseerd op het uitvoeren van de auto naar het buitenland.

Wij verwelkomen u graag bij ons bedrijf in Bunnik.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan All Cars Bunnik bv

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Bunnik ? All Cars Bunnik bv is een OSW erkende auto opkoper in Bunnik . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. All Cars Bunnik bv zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij All Cars Bunnik bv in Bunnik brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)