arend-auto-heeze-e9f9ae7d64c3d0192a46af4795039f95.png

Arend Auto Heeze

Geldropseweg 22 (route)
Heeze

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Arend Auto Heeze

Arend Auto is de grootste Renault, Dacia en Nissan dealer van Nederland. Met in totaal 15 vestigingen rondom - met name - de snelweg A2 zijn wij sterk vertegenwoordigd binnen Nederland. Arend Auto is bovendien onderdeel van Stern Groep N.V. het grootste bedrijf actief op het gebied van automobiliteit in Nederland.

Arend Auto staat voor complete mobiliteitsgarantie in de automarkt, met de focus op dienstverlening en duurzaamheid. Wilt u een nieuwe auto kopen, een occasion kopen, is uw auto toe aan onderhoud of heeft u advies nodig inzake autoverzekeringen, leasing of financieringen? Dan bent u bij Arend Auto aan het juiste adres. Met een team van gepassioneerde professionals streeft Arend Auto naar een langdurige klantrelatie. Belangrijke pijlers hierin zijn persoonlijke contact, korte en directe communicatielijnen en (uw) vaste contactpersonen. Daarnaast staan onze vakkundige mensen met veel plezier voor u klaar om al uw mobiliteitsvraagstukken te beantwoorden.

Bij Arend Auto bent u aan het juiste adres om een nieuwe Renault, Dacia of Nissan te kopen. Wij bieden u een goede deal. Niet alléén financieel maar ook op het gebied van continuïteit. Bij de aankoop van uw nieuwe auto inventariseren wij uw behoeften en maken op basis daarvan een passend voorstel. Zowel qua model en uitvoering van de te kopen auto alsook de manier van aanschaffen. Van aankoop tot privé lease of financiering, bij Arend Auto bent u aan het juiste adres. Door ons grote aantal vestigingen hebben wij de beschikking over een grote voorraad. Het voordeel hiervan voor u is dat u in de meeste gevallen snel kunt rijden in een auto naar keuze. Daarnaast garanderen wij u een hoge inruilprijs voor uw huidige auto!

Wanneer u op zoek bent naar een occasion kunt u bij Arend Auto kiezen uit ruim 500 occasions! Onze occasions worden standaard afgeleverd met 24 maanden occasiongarantie. Onze occasions voldoen dan ook aan de hoogste eisen voordat ze in de showroom komen te staan. Wanneer u een occasion bij ons koopt kunt u op al onze vestigingen terecht voor eventuele garantiewerkzaamheden. Bovendien kunt u de occasion van uw wens op al onze vestigingen aanschaffen, we hebben tenslotte één gezamenlijke voorraad.

Met onze eigen leasemaatschappij SternLease zijn wij in staat u tegen zeer scherpe en goede condities lease auto’s te leveren. Wij hebben een grote voorraad auto’s welke u als MKB’er of wagenparkbeheerder direct via Arend Auto kunt inzetten. Om de leasemarkt optimaal te bedienen hebben we naast onze 15 showrooms en verkoopadviseurs ook een Fleetsales team in de binnen- en buitendienst. Onze accountmanagers zijn uw aanspreekpunt voor alle mobiliteitszaken die in uw organisatie spelen voor personenauto’s en bedrijfswagens. Wij verlenen u alle diensten en services onder één dak en met één aanspreekpunt. Lekker persoonlijk.

Wanneer uw Renault, Dacia of Nissan toe is aan een onderhoudsbeurt, APK of andere service werkzaamheden bent u bij Arend Auto aan het juiste adres. Onze monteurs zijn hoog opgeleid en op de hoogte van alle technieken die tegenwoordig in een auto zitten. Daarnaast zijn onze werkplaatsen ingericht met de nieuwste technologieën zodat wij in staat zijn uw auto van het juiste onderhoud te voorzien. U kunt bij ons gemakkelijk en snel uw onderhoudsbeurt of werkplaats afspraak inplannen. U ontvangt vooraf een prijsopgave zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

U bent van harte welkom op één van onze vestigingen. Graag tot ziens bij Arend Auto!


Nog geen reviews