arend-auto-veghel-0822ff34d28de36b4b53a0e38f3b7e8a.png

Arend Auto Veghel

OSW erkende auto inkoper in Veghel

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 1 van 1 beoordelingen


uit Sint-Oedenrode op 23-10-2016
9
10
Ik had mijn Renault Captur ( bouwjaar mrt. 2014)gekocht op 12 augustus 2016 in West Brabant. Bij het updaten van mijn navigatie er iets fout. Om nu naar de garage in West Brabant te rijden was nogal ver. Ik woon in Sint-Oedenrode, dus de dichtstbijzijnde Renault dealer was Arend in Veghel. Ik werd daar ontvangen door een vriendelijke receptioniste die me doorstuurde naar Wilbert bij een andere balie. Wilbert was meteen bereid om de navigatie te resetten en ik kon onder het genot van een kopje koffie even wachten. Na een poosje kwam hij en zei dat het probleem niet meteen opgelost kon worden. Nieuwe afspraak gemaakt en donderdag weer terug. Toen bleek dat er een nieuwe installatie moest komen. Schrikken! Dit " grapje" zou zo'n € 1400,- gaan kosten. Wilbert had al meteen Renault Nederland gecontracteerd en nagegaan wat de historie van mijn Renault was. Daar bleek dat ik nog een garantie + regeling had, waar ik niets van wist. Ik kon de volgende morgen al meteen terug komen om de navigatie te laten installeren. Kosten: Helemaal niets. Hierbij nogmaals mijn dank Renault dealer Arend in Veghel en met name Wilbert. De navigatie werkt weer perfect.

Je auto verkopen aan Arend Auto Veghel

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Veghel? Arend Auto Veghel is een OSW erkende auto opkoper in Veghel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Arend Auto Veghel zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Arend Auto Veghel in Veghel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)