ats-autogroep-6dfad9bfefa882ae5c62342bbbc0469b.png

ATS

OSW erkende auto inkoper in Nieuwegein
ATS: OPSCHAKELEN NAAR MORGEN

U wilt kunnen vertrouwen op een dealer die de touwtjes in handen heeft? Die met u meedenkt én vooruit denkt. Specialist op het gebied van uw automerk Toyota of KIA. Een dealer die u helpt bij uw rijbeleving, onderdelen, onderhoud, veiligheid, milieu, betaalbaarheid en dienstverlening. ATS ís die dealer!

Of u nu komt voor één van onze nieuwe topmodellen van Toyota of KIA, of wanneer u kiest voor een topselectie occasion van KIA of aantrekkelijke occasion van Toyota; onze vakmensen staan altijd klaar om uw mobiliteitswensen optimaal in te vullen.
Een personenwagen of bedrijfswagen, privé of lease? Van reparatie en onderhoud tot verzekering. ATS Autogoep biedt het u, met persoonlijke en professionele service en tegen concurrerende prijzen. En altijd met oog op nu én de toekomst. Want ATS blijft ontwikkelen. Dat merkt u niet alleen aan onze aandacht voor milieuvriendelijke modellen van Toyota en KIA, maar ook aan onze klantgerichte, gemoderniseerde dienstverlening.

Denk vooruit met uw dealer. Blijf in beweging met ATS.

Wij ontvangen u graag in een van onze vestigingen. U vindt ATS in Nieuwegein ( Toyota ) en in Huis ter Heide / Zeist ( Toyota en KIA ).

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan ATS

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nieuwegein? ATS is een OSW erkende auto opkoper in Nieuwegein. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. ATS zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij ATS in Nieuwegein brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)