a54c2067b1639537d4cb5b996bc7406b861e9708.jpg

Auto10

OSW erkende auto inkoper in Purmerend
Welkom bij Auto10 , uw persoonlijke automobielbedrijf, voor een betrouwbare gebruikte personenauto.

Auto10 koopt in, voert reparaties uit, zorgt voor een geldige APK keuring, beschikt over een bandenservice, poetsbedrijf en een schadeherstelbedrijf. Doordat Auto10 een redelijk kleine onderneming is met weinig overheadkosten, kunnen alle diensten altijd tegen aantrekkelijke en bijzonder billijke prijzen verricht worden. Zelfs losse onderdelen kunnen we voor u met korting bestellen. Onder het genot van een vers gezet kopje koffie bepalen we de wensen en mogelijkheden. Mochten de mogelijkheden binnen Auto10 niet toereikend blijken dan zoeken we voor u verder tot we weer een tevreden klant huiswaarts zenden.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto10

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Purmerend? Auto10 is een OSW erkende auto opkoper in Purmerend. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto10 zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto10 in Purmerend brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)