auto-akkrum-0eb0bf45e4f4600a9a4dbedf9ad7b662.png

Auto Akkrum

OSW erkende auto inkoper in Akkrum
AutoAkkrum is een bedrijf met ruime ervaring, opgeteld 69 jaar. We werken samen met verschillende instanties zoals: Bovag, NAP, RDW, Otopartner en de Nationale AutoKaart. U bent dus verzekerd dat uw auto bij ons in goede en vakkundige handen is!

Naast de verkoop van occasions, kunt u bij ons ook terecht in onze moderne werkplaats. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in onze apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om uw auto perfect uit te lezen en te repareren. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor o.a. airco service, banden service, het monteren van een trekhaak, alle soorten reparaties, onderhoud en natuurlijk de jaarlijkse APK keuring.

Openingstijden

Maandag
8.30 - 17:00
Dinsdag
8:30 - 17:30
Woensdag
8:30 - 17:30
Donderdag
8:30 - 17:30
Vrijdag
8:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Akkrum

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Akkrum ? Auto Akkrum is een OSW erkende auto opkoper in Akkrum . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Akkrum zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Akkrum in Akkrum brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)