a3a6e0079d0b4992c0ee0825e762a5c3388c0756.jpg

Auto Bleeker Enschede b.v.

OSW erkende auto inkoper in Enschede
Bleeker Occasions in Enschede is, binnen de Bleekergroep, gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte auto’s. Wij verkopen in het algemeen auto’s rechtstreeks van de eerste of tweede eigenaar, voorzien van een volledige onderhoudshistorie en een gegarandeerde kilometerstand.

Al onze auto’s worden aangeboden tegen meeneemprijzen. Dit omdat het merendeel van onze kopers bij ons komt via internet. Deze komen ook vaak van ver buiten onze regio. Voor deze kopers is het vaak interessanter om de auto zonder garantie te kopen. Wilt u meer zekerheid dan kunt u kiezen uit een van onze afleverpakketten.

Openingstijden

Maandag
12.00 - 18.00
Dinsdag
09.00 - 18.00
Woensdag
09.00 - 18.00
Donderdag
09.00 - 18.00
Vrijdag
09.00 - 18.00
Zaterdag
09.00 - 17.00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Bleeker Enschede b.v.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Enschede? Auto Bleeker Enschede b.v. is een OSW erkende auto opkoper in Enschede. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Bleeker Enschede b.v. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Bleeker Enschede b.v. in Enschede brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)