auto-bleekstein-b-v--ea63625761ea65ce142317aaf056a026.png

Auto Bleekstein B.V.

OSW erkende auto inkoper in Zevenaar
Kom langs en proef de sfeer bij Henri Bleekstein. Wij reserveren voor u in de werkplaats een kwartier om samen uw auto te bekijken en u te adviseren wat we willen gaan doen aan uw auto. Hierdoor kunt u ter plaatse aangeven wat u wel en niet wilt laten uitvoeren aan uw auto. Wij geven slechts advies en u bepaalt voor we beginnen! De adviezen van onze ervaren receptionisten zijn deskundig en onze medewerkers zijn uiteraard vriendelijk en begripvol.

Kom gerust een kijkje nemen in onze schitterende showroom aan de James Wattstraat 20 in Zevenaar. Kom langs voor een kop koffie, een nieuwe auto, een occasion of een servicebeurt voor elke beurs.

Tot zien bij Henri!

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Bleekstein B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Zevenaar ? Auto Bleekstein B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Zevenaar . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Bleekstein B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Bleekstein B.V. in Zevenaar brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)