4b5c7da9038b9a54ecb9d0e7ba3f2f74d8007ba9.svg

Auto Bronkhorst

OSW erkende auto inkoper in ermelo
RUIM 25 JAAR ERVARING IN DE AUTOBRANCHE
Hartelijk welkom op de website van Autobedrijf Bronkhorst Ermelo! U heeft bij ons een ruime keuze uit ongeveer 50 voorradige occasions. Mocht uw keuze niet bij ons voorradig zijn, dan zoeken wij op basis van uw wensen de auto die bij u past.

U WILT ZEKERHEID?
Wilt u alles geregeld hebben wanneer het gaat om financiering en verzekering? Desgewenst kan in overleg afspraken worden vastgelegd voor een garantiebepaling van een half jaar of een jaar. Wij helpen u graag verder.

PERSOONLIJK ADVIES
Wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk advies, neem contact op dan plannen wij een afspraak in. Door de jarenlange ervaring is een breed netwerk opgebouwd en kopen wij veelal autos in bij automerkdealers. Wij leveren u alleen een auto met een recente of nieuwe APK.

ONDERHOUD VAN UW AUTO
Wilt u uw auto afgeleverd hebben met een complete onderhoudsbeurt?
Daarvoor werken we samen met Ruiter Autoservice. Daar zal uw auto vakkundig onderhouden worden. Uiteraard kunt u daar ook terecht voor de jaarlijkse APK, de grote en de kleine onderhoudsbeurt.

Openingstijden

Maandag
9:00 - 18:00
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Bronkhorst

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in ermelo? Auto Bronkhorst is een OSW erkende auto opkoper in ermelo. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Bronkhorst zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Bronkhorst in ermelo brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)