auto-de-groot-haren-b-v--9e8b08ddb8b5e0ddbb509f149c888f59.png

Auto de Groot Haren B.V

OSW erkende auto inkoper in Haren
Auto de Groot Haren is uw servicepunt voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Door onze jarenlange ervaring als dealer in de merken Renault en Volvo zijn wij voor deze merken merkspecialist.
Ook voor onderhoud en of reparatie van uw leaseauto kunt u bij Auto de Groot terecht.
Vanuit ons autobedrijf in Haren kunnen wij onze klanten een totaal mobiliteitspakket aanbieden.

Ontdek op onze website hoe veelzijdig onze service is. Kom voor ‘Groots Rijplezier’ naar Haren. Bel voor een afspraak en persoonlijk advies of stuur direct een email naar de werkplaats wanneer u een vraag heeft over onderhoud.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto de Groot Haren B.V

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Haren? Auto de Groot Haren B.V is een OSW erkende auto opkoper in Haren. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto de Groot Haren B.V zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto de Groot Haren B.V in Haren brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)