Auto Eminent

OSW erkende auto inkoper in steenwijk
Jelle: "Tijdens mijn vorige werk reed ik buiten werktijd voortdurend in een andere auto. Het aan- en verkopen van die auto's vond ik leuker dan mijn toenmalige werk, zodoende ben ik in 2007 met Auto Eminent begonnen.
Ik ben mij in de loop van de tijd gaan specialiseren in de verkoop van Youngtimers; oudere karakterauto's in goede tot buitengewoon goede conditie. Mijn perfectionisme speelt hierin een rol.
Door het nastreven van kwaliteit en passie voor het vak heb ik inmiddels een uitgebreide kennisbank en een uitgebreid netwerk ontwikkeld. Mijn handel gaat zeer zeker over kwaliteit boven kwantiteit. Dat wordt bereikt door een grondige selectie van het gehele aanbod in een groot deel van westers Europa. Hierdoor is de klant verzekerd van plezierig en zorgeloos autorijden zonder onverwachte kosten.
In mijn omgang met klanten zijn openheid en betrouwbaarheid belangrijke kenwaarden: Van mens tot mens. Tevreden klanten genieten niet alleen van hun als 'nieuw' rijdende youngtimer, ze zorgen ook voor positieve mond-op-mond reclame, volgens mij de beste reclame die er is."

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Eminent

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in steenwijk ? Auto Eminent is een OSW erkende auto opkoper in steenwijk . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Eminent zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Eminent in steenwijk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)