auto-en-service-van-de-mars-06f6431e425165d27990c995c1c82de0.png

Auto en Service Van de Mars

OSW erkende auto inkoper in Vaassen
Met 25 jaar ervaring in de autobranche zijn Gerrit en Piet van de Mars in juni 2003 gestart met garagebedrijf Auto & Service van de Mars B.V. wij zijn gespecialiseerd in koop- verkoop occasions verkoop nieuw. En sinds 1 januari 2007 is het nieuwe bedrijfspand in gebruik om u nog beter van dienst te zijn.

In Vaassen heeft u een vertrouwd adres voor het onderhoud en de APK van alle automerken. Met gekwalificeerd personeel en veel onderdelen op voorraad, is uw auto in goede handen.

Bij Van de Mars bent u ook aan het goede adres als u op zoek bent naar een andere auto. Want Van de Mars koopt en verkoopt alle merken, nieuw of occasion.

Neemt u een kijkje in onze showroom? Op de pagina occasions met foto’s uit onze autovoorraad krijgt u een goede indruk. Maar het is natuurlijk beter voor uw beleving om langs te komen voor een proefrit.

Heeft u andere autowensen dan dat u nu ziet? Neem dan vaker een kijkje op deze website want het autobestand wordt regelmatig vernieuwd. Of bel ons gewoon voor een afspraak. Want wij horen graag van u wat uw wensen zijn, zodat wij gericht op zoek kunnen gaan naar de auto die bij u past.
Dat hoort bij onze service!
Auto & Service van de Mars voor een veilig gevoel op de weg.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto en Service Van de Mars

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Vaassen ? Auto en Service Van de Mars is een OSW erkende auto opkoper in Vaassen . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto en Service Van de Mars zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto en Service Van de Mars in Vaassen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)