auto-jawes-ede-29dd0b7002c50d6177e3d3c8b282a53d.png

Auto Jawes Ede B.V.

OSW erkende auto inkoper in Ede
In het midden van Ede, langs het spoor van Arnhem naar Utrecht, daar vindt u al meer dan 35 jaar Auto Jawes Ede B.V.. In de zeventiger jaren is Jaap Westerhof (de naam Jawes vind hier zijn oorsprong) begonnen met de verkoop en het onderhoud van het merk Subaru.
In de jaren tachtig is Auto Jawes Ede begonnen met de verkoop en het onderhoud van het merk Skoda voor de regio Ede.
In 2013 betrokken wij een compleet nieuwe showroom en werkplaats om de steeds groeiende Skoda modellijn op een fraaie manier te showen en uw auto professioneel te kunnen onderhouden.
Ondertussen is Auto Jawes Ede uitgegroeid tot een modern maar kleinschalig service dealerbedrijf, waar een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat.

Naast verkoop van het merk Skoda zijn wij erkend reparateur van het merk Subaru en bieden wij u een ruim aanbod aan occasions van diverse merken. Op deze pagina is het ook mogelijk om dit aanbod online te bekijken.

Ook voor bijvoorbeeld zaken als autoverzekeringen, financiering, schadereparaties en airco onderhoud kunt u bij ons met alle merken auto’s terecht.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Jawes Ede B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Ede? Auto Jawes Ede B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Ede. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Jawes Ede B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Jawes Ede B.V. in Ede brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)