auto-luchjenbroers-ded8c174f50b7bde00679adaa60566ca.png

Auto Luchjenbroers

OSW erkende auto inkoper in Emmen

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 1 van 1 beoordelingen


uit Assen op 04-04-2017
1
10
Heb bij Luchjenbroers een Peugeot 306 gekocht waarvan de gasinstallatie niet klopte met de op het kenteken vermelde gegevens. Konden ze wel herstellen, maar dan moest ik €350 bijbetalen. De auto terugnemen kon ook, maar dan kreeg ik €500 minder terug voor een auto die ik een week eerder voor €1250 heb gekocht. Volgens de heer Luchjenbroers was dit de afschrijving voor de kilometers die ik gemaakt had. Stevige afschrijving voor 400km, waarvan 90% op en neer naar Luchjenbroers. Uiteindelijk heb ik mijn gelijk moeten halen bij de rechter. Voor de betaling moest een deurwaarder ingeschakeld worden. Gelukkig heb ik alles uitgebreid gedocumenteerd, anders was het nooit gelukt om de koop ongedaan te maken.

Je auto verkopen aan Auto Luchjenbroers

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Emmen ? Auto Luchjenbroers is een OSW erkende auto opkoper in Emmen . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Luchjenbroers zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Luchjenbroers in Emmen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)