auto-maarschalk-b-v--41ecde40804805875872d6c7f7edbc2c.png

Auto Maarschalk B.V.

OSW erkende auto inkoper in Velserbroek
Op onze website willen wij ons graag aan u voorstellen. Naast de historie van ons bedrijf vindt u tevens informatie over nieuwe Honda modellen, Used cars, Service en openingstijden en routebeschrijvingen.

De goede zorg voor de Honda automobielen en klantbehandeling hebben Auto Maarschalk al diverse malen een hoge score in de zogenaamde csi rapportage’s (Customer Satisfaction Index) gegeven.

Wij hopen dat dit bezoek aan onze website aanleiding geeft binnenkort ons bedrijf te bezoeken. Wij zijn gevestigd in Velserbroek.

Vriendelijke groeten en hopelijk tot spoedig ziens in een van onze vestigingen.

Ad en Cock Maarschalk en medewerkers.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Maarschalk B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Velserbroek? Auto Maarschalk B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Velserbroek. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Maarschalk B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Maarschalk B.V. in Velserbroek brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)