auto-meeg-wijchen-bv-d21626176eabed0d65c40e26e5a36930.png

Auto Meeg Wijchen BV

OSW erkende auto inkoper in Wijchen
Op 1974 zijn de gebroeders Megens het autobedrijf Megens gestart in een schuur aan de Woezikseweg te Wijchen. Het werd zo een groot succes dat er na 15 jaar in 1989 een nieuw groter pand aan de Nieuweweg 204 te Wijchen betrokken werd. Op dat moment werd de bedrijfsnaam Automeeg. Deze locatie is nog steeds de huidige huisvesting van Automeeg. Het is in de jaren wel gemoderniseerd naar de hedendaagse tijd. De gebroeders Megens hebben het in de jaren zo een gevestigde naam opgebouwd dat Automeeg een begrip is in Wijchen, Nijmegen en de totale omgeving. Waarbij er vaste klanten zijn vanuit heel Nederland. In 2010 hebben de gebroeders Megens de werkplaats over gedaan aan Cor Elbertse en in 2015 is de afdeling verkoop overgedaan aan Edwin van Geffen. Beide heren hebben een lange history bij BMW.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Meeg Wijchen BV

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Wijchen ? Auto Meeg Wijchen BV is een OSW erkende auto opkoper in Wijchen . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Meeg Wijchen BV zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Meeg Wijchen BV in Wijchen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)