Auto Reijmann

Overspoor 64 (route)
Nibbixwoud

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Auto Reijmann

Welkom bij Auto Reijmann in Nibbixwoud.


Autobedrijf Reijmann is Sinds 2010 leverancier van gebruikte occasions in de prijsklasse 1.500 tot 15.000 euro waar service en kwaliteit voorop staan. Het inruilen van uw auto behoort tot de mogelijkheden.


Enkele kenmerken van Auto Reijmann


Kennis

Door jarenlange ervaring in de autobranche weten wij de juiste balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. U zult daarom altijd een marktconforme prijs betalen voor uw nieuwe auto.

Service

Afleverbeurten en garanties behoren optioneel tot de mogelijkheden. Wilt u de auto zo meenemen, dan hoeft u geen afleverkosten te betalen. Een afleverpakket inclusief grote beurt, een nieuwe APK en 1 maand garantie kost €495,-.

Betrouwbaarheid

Al onze auto's zijn voorzien van een nationale auto pas (N.A.P.). Dit is een boekhouding van de kilometerstandhistorie van het betreffende voertuig. Tijdens iedere APK wordt de kilometerstand ingevoerd in een database. Wanneer dit een normaal oplopende reeks is, wordt er een "logisch oordeel" afgegeven en is de kilometerstand gegarandeerd kloppend.

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Bel even voordat u komt, wij zijn veel onderweg en daardoor niet altijd aanwezig. In de avonduren en in het weekend bent u op afspraak welkom.


Reviews - gemiddeld cijfer: 7

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Zeer mooie voorraad, in het echt nog mooier dan op de foto's!! Boven verwachting en daarom ook direct onze nieuwe Audi A4 meegenomen! Dankjewel voor het fijne contact. Tot de volgende keer!


Floris uit Almelo
10 dinsdag 05 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Advertenties mooier maken dat het maakt liegt in de advertenties als meneer erop aangesproken word voelt die zig aangevallen


Jakob uit Heereveen
1 donderdag 25 juli 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wat een prima autobedrijf, prettige contact, prima service en komt zijn afspraken na. Wij komen zeker terug voor onze volgende auto.


Bernardus uit Zaandam.
10 donderdag 14 maart 2019