auto-siero-29c073571260965a45e7ed65c91f51c3.png

Auto Siero

OSW erkende auto inkoper in Kraggenburg
Auto Siero houdt zich sinds 1988 al bezig met de in-en verkoop van zogenaamde ”ex-lease” auto’s. Onze auto’s zijn dus perfect dealer onderhouden, vaak afkomstig van 1e eigenaar en de volledige (service)historie van de auto is bekend.

We leveren uw nieuwe occasion gepoetst en in showroomconditie, inclusief nieuwe APK, airco-controle en eventueel een nieuwe mattenset.
Heeft u de auto van uw keuze gevonden? Een proefrit maken in meerdere auto’s is geen probleem. We ruilen uw huidige auto graag in en garanderen u het laagste toebetalingsbedrag per bouwjaar. Eventueel zoeken we de gewenste auto graag voor u op. We zijn u graag van dienst. Graag tot ziens in Kraggenburg waar de koffie vers voor u wordt gezet.

Wij zijn lid van de Nationale Auto Pas, de kilometerstanden zijn dus gegarandeerd. Door middel van een online verbinding met de RDW kunnen wij gedurende openingstijden altijd en direct de gekochte auto tenaamstellen en eventueel uw huidige auto vrijwaren. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse garantiepakketten (afleverpakketten).

Met vriendelijke groet namens het team,

Hans Mulder
Frank Siero
Roy Siero.
Edwin Siero

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 15:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Siero

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Kraggenburg? Auto Siero is een OSW erkende auto opkoper in Kraggenburg. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Siero zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Siero in Kraggenburg brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)