Auto Stegeman B.V.

OSW erkende auto inkoper in Oldenzaal
Het is nu al 40 jaar geleden dat Henk Stegeman het latere familiebedrijf aan de Morsweg in Oldenzaal is begonnen. Henk Stegeman was daarvoor al een zevental jaren actief als automonteur.

Nog maar goed en wel bezig moest het jonge autobedrijf al verhuizen naar de Kruisstraat in Oldenzaal. Dit bleek maar een tussenstop voor de volgende locatie aan de Sparstraat. Deze plek, aan de Sparstraat, was voor Henk Stegeman de juiste.

In ruim 33 jaar heeft heeft de familie Stegeman vanaf deze locatie met veel succes en plezier haar bedrijf, Auto Stegeman, in Oldenzaal en omstreken op de kaart weten te zetten. Henk, verzorgt de administratieve kant van het bedrijf, terwijl hun zoon Berth inmiddels al een aantal jaren succesvol actief is als verkoper binnen het bedrijf. Berth heeft hiervoor bij de IVA Driebergen zijn diploma behaald.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Stegeman B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Oldenzaal? Auto Stegeman B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Oldenzaal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Stegeman B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Stegeman B.V. in Oldenzaal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)