b94b25f8f373c491fbc8e5b580efc26754540267.png

Auto Tiggeloven

OSW erkende auto inkoper in Bredevoort
Auto Tiggeloven is een allround autobedrijf dat als een klein gezellig bedrijfje in 1994 in Doetinchem is gestart. Daar zijn de merken Daihatsu en SsangYong vertegenwoordigd en dan groei je steeds maar groter, zodat er een 2e vestiging komt in Bredevoort. Op een zekere dag is er besloten toch maar weer te kiezen voor de kleinschaligheid en alleen de vestiging Bredevoort aan te houden.

We hebben nu weer een leuk klein team en kennen alle klanten en kunnen dan ook veel beter aan de wensen van de klant voldoen. De lijnen zijn kort, geen verschillende afdelingen met zwaar wegende verkopers, receptionisten en boekhouders. Gewoon in de overall een auto verkopen werkt perfect.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Tiggeloven

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Bredevoort? Auto Tiggeloven is een OSW erkende auto opkoper in Bredevoort. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Tiggeloven zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Tiggeloven in Bredevoort brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)