auto-timon-08a64e33d27fa484c50118af14f1e806.png

Auto Timon

OSW erkende auto inkoper in Uden
Auto Timon is specialist in bijtellingsvriendelijke Youngtimers. Ontstaan uit liefhebberij voor bijzondere automobielen. Wij zoeken vooral naar auto's met karakter, van de bekende kwaliteitsmerken.

Naast een onderscheidend aanbod van auto's bieden wij unieke service. Wij gaan zonder concessies voor tevreden klanten, eerlijk zaken doen en optimale service.

Wij hebben een eigen betrouwbaar netwerk opgebouwd, waardoor op zeer effectieve wijze voor u gezocht kan worden naar specifieke auto's.

Wilt u meer informatie over het zakelijke voordeel, bent u een liefhebber van deze karaktervolle auto's of allebei? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij zijn open iedere dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Bezoek op andere dagen of buiten deze tijden is op afspraak mogelijk, graag!! U bent van harte welkom, we zien uit naar uw komst.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Auto Timon

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Uden? Auto Timon is een OSW erkende auto opkoper in Uden. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Timon zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Timon in Uden brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)