auto-veenstra-9e2bfbf30eb9898b4981233694ffb0d9.png

Auto Veenstra

OSW erkende auto inkoper in Buitenpost
Vanaf februari 2015 zijn Albert Veenstra en Meint van der Molen gestart in het pand in Buitenpost. Beide heren hebben ruime ervaring in de autobranche, Meint heeft reeds 20 jaar ervaring als autotechnicus voor een groot gedeelte bij Opel.

Het is door zijn passie in techniek dat de meest moderne uitleesapparatuur wordt gebruikt. Mede daardoor kan aan alle verschillende automerken gesleuteld worden. Albert heeft op zijn beurt een groot netwerk in de autoverkoop en kan uw autowensen waarmaken.

Mocht een auto niet voorraad staan bij ons dan kunt u altijd vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen. Dit kan voor zowel een nieuwe auto als een gebruikte auto. Albert gaat graag de uitdaging aan om de auto te vinden die specifiek aan uw wensen voldoet.

Wij zorgen ervoor dat u zowel voor het onderhoud aan uw auto als aankoop van een auto altijd de beste deal heeft!

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Veenstra

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Buitenpost? Auto Veenstra is een OSW erkende auto opkoper in Buitenpost. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Veenstra zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Veenstra in Buitenpost brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)