auto-vlasveld-b0ffe6b987f4fd0d3ae5a8d9022826f8.png

Auto Vlasveld

OSW erkende auto inkoper in Dongen
Auto Vlasveld is een autobedrijf met een jarenlange ervaring in de autobranche. Het bedrijf bestaat al sinds 1973 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Dongen en omgeving.

Het bedrijf beschikt over een grote overdekte showroom met een ruime keuze aan occasions (altijd een voorraad van minimaal 75 occasions) en voldoende parkeergelegenheid en daarnaast een uitgebreide werkplaats voor al het onderhoud.
Het bedrijf is niet merkgebonden en er is een ruim aanbod aan verschillende merken en modellen in elke prijsklasse.

Auto Vlasveld is aangesloten bij de Bovag, Nationale Autopas, RDW en RijGarant.

Behalve de verkoop van occasions, biedt Auto Vlasveld het totaalpakket voor onderhoud aan auto's. Men kan er terecht voor onderhoudsbeurten, APK-keuring, reparaties, schadeherstel en de inbouw van auto-elektronica en LPG.

Ook kunt u bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar lichtmetalen velgen, audio- en navigatieapparatuur.
Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto Vlasveld

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Dongen? Auto Vlasveld is een OSW erkende auto opkoper in Dongen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto Vlasveld zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto Vlasveld in Dongen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)