autobedrijf-c-j-johansson-v-o-f--2aca18a29a711fe6e5f668392d4a3b5c.png

Autobedrijf C.J. Johansson V.O.F.

OSW erkende auto inkoper in Nijeveen
Bij Autobedrijf Johansson vindt u allemaal Renault occasions voor de beste prijzen. Zonder tussenhandel kunnen wij de meeste Renaults leveren voor de beste prijs. Alle auto’s zijn ingekocht bij erkende dealerbedrijven, dus een hoge kwaliteit is vanzelfsprekend.
Bij ons gaan de verkochte auto’s de deur uit, nadat ze eerst een grondige inspectie hebben gehad. Ons streven is dat de klant het eerste jaar onkostenvrij rijdt. De verkochte occasions worden afgeleverd met een nieuwe APK, grote beurt en 3 maanden garantie op motor en aandrijflijn. Dit alles zit bij de prijs inbegrepen.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Autobedrijf C.J. Johansson V.O.F.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nijeveen ? Autobedrijf C.J. Johansson V.O.F. is een OSW erkende auto opkoper in Nijeveen . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf C.J. Johansson V.O.F. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf C.J. Johansson V.O.F. in Nijeveen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)