autobedrijf adriaansen

OSW erkende auto inkoper in tilburg
Autobedrijf Adriaansen aan de Kapitein Hatterasstraat 38 in Tilburg is een autobedrijf dat al jaren het goede adres is voor gebruikte auto`s. Wanneer u op de button occasions klikt, treft u een uiteenlopende collectie aan van betrouwbare auto's. Ons bedrijf heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden. Wij proberen via Internet een nog breder publiek van dienst te zijn. Wilt u uw nieuwe auto financieren? wij doen zaken met verschillende financieringsmaatschappijen. Uw financiering wordt snel en discreet verwerkt. Wij zoeken, in overleg met u, een passende financiering. Tevens kunt u bij ons terecht voor een voordelige autoverzekering met de beste polisvoorwaarden.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan autobedrijf adriaansen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in tilburg? autobedrijf adriaansen is een OSW erkende auto opkoper in tilburg. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. autobedrijf adriaansen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij autobedrijf adriaansen in tilburg brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)