d79801a8eb195b62358574421c905e75652e5702.jpg

Autobedrijf Bert Hardeman

OSW erkende auto inkoper in Veenendaal
In 1986 zijn Bert en Maaike gestart met het autobedrijf. Dat was aan de Valleistraat in de garage achter het woonhuis. Door de uitdijdende werkzaamheden was er behoefte aan meer ruimte. Vanaf 2000 werden de werkzaamheden verder voortgezet in het huidige pand aan De Smalle Zijde. Inmiddels beschikt Autobedrijf Bert Hardeman over een moderne werkplaats, een ruime showroom en een buitenterrein. Ondertussen is er ook al gedacht aan bedrijfsopvolging zoals u hiernaast kunt lezen.

Sinds juli 2014 is Maurits van de Merwe, een schoonzoon van Bert en Maaike, in het bedrijf toegetreden om het bedrijf op termijn over te nemen van Bert en Maaike. Maurits heeft een commerciële opleiding gehad en heeft sinds zijn studie 5 jaar in de internationale handel gewerkt. Zijn grote hobby is al sinds jongs af aan de auto geweest. De mogelijkheid om in het autobedrijf in te groeien werd dus ook met beide handen aangegrepen.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Bert Hardeman

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Veenendaal? Autobedrijf Bert Hardeman is een OSW erkende auto opkoper in Veenendaal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Bert Hardeman zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Bert Hardeman in Veenendaal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)