autobedrijf-bluekens-b-v--ffdf54e9367e31fd683aec6566d1b955.png

Autobedrijf Bluekens B.V.

OSW erkende auto inkoper in Breda
Het familiebedrijf Bluekens is oud. Heel oud. Jaak Bluekens stond in 1824 aan de basis. Hij begon als aannemer in Chaam. Er werd toen nog vooral gemetseld. Auto’s waren er in die tijd nog niet. Dat timmeren, metselen en bouwen duurde drie generaties lang. Tot de eerste auto’s op de weg kwamen. Anton Bluekens, de opa van de huidige drie eigenaren, sleutelde graag aan motorfietsen en ging in 1928 ook met auto’s aan de slag. Hij runde er een tankstation bij. Bernard, de vader van één van de huidige eigenaren; Ton Bluekens, nam het bedrijf eind jaren veertig over. Ton (64): „Het ondernemen heeft altijd in de familie gezeten. Al sinds 1824 weten we niet anders. Is altijd zo geweest. De naam Bluekens hing altijd aan de pui. Er stonden weleens andere initialen voor, maar ‘Bluekens’ was altijd te lezen.”

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Bluekens B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Breda ? Autobedrijf Bluekens B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Breda . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Bluekens B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Bluekens B.V. in Breda brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)