autobedrijf-bram-tangeman-b839ed06a7561b9532fe06fd0e5393ad.png

Autobedrijf Bram Tangeman

OSW erkende auto inkoper in Etten-Leur
Welkom bij Bram Tangeman.

Autobedrijf Bram Tangeman is al jarenlang de bekende Renault Specialist uit Etten-Leur en staat garant voor kwaliteit en vakwerk. Wij zijn onder meer aangesloten bij de Bovag, Nationale Autopas, Renault Parts en de Vereniging van Renault Specialisten (VSR). Wij gebruiken originele Renault onderdelen, software en gereedschappen. Wij hebben een groot team van deskundige monteurs.

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van uw nieuwe personen en bedrijfswagen. Wij verkopen niet uitsluitend Renault, wij verkopen alle merken! Vanzelfsprekend met de complete fabrieksgarantie. Neem contact met ons op voor een goed aanbod.

Voor meer informatie raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.Openingstijden

Maandag
08:00 - 20:00
Dinsdag
08:00 - 20:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Bram Tangeman

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Etten-Leur? Autobedrijf Bram Tangeman is een OSW erkende auto opkoper in Etten-Leur. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Bram Tangeman zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Bram Tangeman in Etten-Leur brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)