autobedrijf-c-a-oomen-d398d3963b21aac28732314778c71917.png

Autobedrijf C.A. Oomen

OSW erkende auto inkoper in Sprundel
Welkom bij uw betrouwbare autobedrijf! In onze showroom in Sprundel, nabij Breda, Roosendaal en Etten-Leur, vindt u altijd een betrouwbare occasion met Nationale Autopas (NAP). Ook voor onderhoud, reparatie, APK, airco-onderhoud, schadereparatie en ruitreparatie van diverse merken kunt u bij ons terecht; wij beschikken over moderne apparatuur voor het uitlezen en oplossen van storingen, een eigen schadeafdeling en professionele apparatuur voor ruitreparatie of -vervanging. Sinds kort kunnen wij ook uw automatische versnellingsbak spoelen (‘flushen’) of de olie verversen. Doet u dit regelmatig (bijvoorbeeld elke 80.000 km), dan gaat uw versnellingsbak langer mee.

Onze occasions vanaf € 3.500,00 worden afgeleverd met APK en 3 maanden garantie. Occasions boven € 4.500,00 worden afgeleverd met een afleveringsbeurt, APK, 6 maanden BOVAG Garantie en een NAP pas. En let op: bij ons betaalt u géén afleveringskosten!

Verder informeren wij u graag over de mogelijkheden voor het afsluiten van een BOVAG Autoverzekering, of de BOVAG Pechhulp.

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf C.A. Oomen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Sprundel? Autobedrijf C.A. Oomen is een OSW erkende auto opkoper in Sprundel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf C.A. Oomen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf C.A. Oomen in Sprundel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)