autobedrijf-cartech-db9d695a676f14c491f015c9fd8d83a0.png

Autobedrijf Cartech

OSW erkende auto inkoper in Nijverdal
Uw mobiliteit is onze service!

Autobedrijf Cartech is opgericht in 2008 en heeft inmiddels een zeer loyale klantenkring in Nijverdal en omstreken. Wij, Gerald en Mandy Meulenbelt, zijn de drijfveren achter Autobedrijf Cartech. Samen met ons team staan we, naast veel enthousiasme voor auto's, klaar met kennis van zaken maar vooral met interesse in uw wensen.

Dat is waar ons motto 'uw mobiliteit is onze service' voor staat: hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en blijven. Iedereen is bij ons welkom, met of zonder afspraak, met een vraag of met een suggestie en met ieder merk en type auto. Doordat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen wij u een objectief en eerlijk advies geven over welke auto of service het beste aan uw wensen voldoet. Omdat er gewerkt wordt volgens de normen van Bovag, houdt het voor u in dat Autobedrijf Cartech garant staat voor service, betrouwbaarheid en vakmanschap, zodat u weer snel een veilig met uw auto de weg op kan. Want Autobedrijf Cartech vindt dat het klanten aan niets mag ontbreken.

Kortom een bezoek aan ons bedrijf is zeer de moeite waard. De koffie staat voor u klaar, u bent van harte welkom.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Cartech

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nijverdal? Autobedrijf Cartech is een OSW erkende auto opkoper in Nijverdal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Cartech zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Cartech in Nijverdal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)