autobedrijf-coen-droomers-b3d8f50475345e62f7a713f664d2dec5.png

Autobedrijf Coen Droomers

OSW erkende auto inkoper in Oss
Bij Autobedrijf Coen Droomers vindt u een grote selectie gebruikte auto's van recente bouwjaren.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan alle merken auto's. Voor grote en kleine beurten - APK keuringen - roetmeting - airco service - ruitreparatie of ruitvervanging - accu's - banden en velgen - uitlaten - schadeherstel en zelfs complete car cleaning.
Wij beschikken over moderne diagnose apparatuur en professionele banden demonteer- en balanceermachine tot 28 inch. Ons vakkundige team biedt u dus eigenlijk alle faciliteiten die uw auto nodig heeft.

Autobedrijf Droomers is in 1956 opgericht door Wim Droomers. Het Autobedrijf is in 1982 overgegaan van vader op zoon met de naam Autobedrijf Coen Droomers. In de loop der jaren is het autobedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: "een begrip in Brabant".

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 20:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Coen Droomers

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Oss? Autobedrijf Coen Droomers is een OSW erkende auto opkoper in Oss. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Coen Droomers zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Coen Droomers in Oss brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)