autobedrijf-crum-e7cea06c794ce2d635899cf2ec57c65f.jpg

Autobedrijf Crum

OSW erkende auto inkoper in Dodewaard
Wij zijn een universeel autobedrijf met dealer-faciliteiten voor de particuliere en zakelijke rijder. De partner bij uitstek voor nog méér comfort, veiligheid en zuinigheid, ook op het vlak van na-inbouw.

Elk jaar weer zorgen meer dan 10.000 Bosch Services in 131 landen voor de vlotte en betrouwbare werking van miljoenen voertuigen. De Bosch Services garanderen namelijk de vakkundige uitvoering van service-, onderhouds- en reparatiewerk. Afgesproken termijnen worden nageleefd en correcte prijzen worden toegepast. Persoonlijk advies en de zorg van een vakman krijgt u er gratis bovenop.

Bij de Bosch Service vindt u alles wat bijdraagt tot uw rijcomfort en veiligheid. Daarnaast kunt u natuurlijk rekenen op het nodige vakkundig advies in combinatie met onberispelijk montage- en onderhoudswerk.

Onze diensten:

Verkoop en bemiddeling nieuwe en gebruikte auto's.
Onderhoud en reparaties.
Diagnose en reparatie van motor en confortsystemen.
A.P.K. keuringen bezine- en dieselauto's.
Aircoservice.
Accu-, uitlaat- en bandenservice.
Schadeherstel.

Openingstijden

Maandag
07:45 - 18:00
Dinsdag
07:45 - 18:00
Woensdag
07:45 - 18:00
Donderdag
07:45 - 18:00
Vrijdag
07:45 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Crum

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Dodewaard? Autobedrijf Crum is een OSW erkende auto opkoper in Dodewaard. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Crum zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Crum in Dodewaard brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)