autobedrijf-de-oranjesluis--aa02a5d5af6b76ee2f47200845ed667d.png

Autobedrijf de Oranjesluis

OSW erkende auto inkoper in Amsterdam
Het kopen van een jonge gebruikte auto bij Autobedrijf Oranje biedt u de meeste zekerheid voor de scherpste prijs. Naast reinigen en poetsen van de auto, wordt deze ook technisch uitvoerig gecontroleerd. Onze Top occasions staan voor veilig en zorgeloos rijcomfort.

Alles in huis:

Zowel de auto financiering, verzekering en de kentekenregistratie kunnen wij hier in ons bedrijf voor u verzorgen.

Wij werken met de nieuwste en originele apparatuur voor het uitlezen van uw computers en inlezen van sleutels. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van alle automerken. Voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden van onze “huismerken” krijgt u van te voren een prijsopgave. Voor al het meerwerk vragen wij eerst uw toestemming. Deze werkwijze voorkomt onaangename verassingen.
Levering van originele auto-onderdelen binnen 24 uur (mits voorradig). Tevens groene delen* uit eigen voorraad aanwezig.

Onze dienstverlening:

✔ Allround autobedrijf gespecialiseerd in alle merken
✔ Eigen haal- en brengservice
✔ Verkoop en installatie van accessoires
✔ APK en aankoopkeuringen
✔ Aircoreparatie en -reiniging
✔ Bandenreparatie, vervangen en balanceren
✔ Vervangend vervoer

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf de Oranjesluis

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Amsterdam? Autobedrijf de Oranjesluis is een OSW erkende auto opkoper in Amsterdam. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf de Oranjesluis zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf de Oranjesluis in Amsterdam brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)