autobedrijf-den-breejen-19df38d72c7b79d40a26afafad7828f3.png

Autobedrijf den Breejen

OSW erkende auto inkoper in Gorinchem
Het begon allemaal in 1938, wanneer Willem den Breejen de deuren opent van zijn fietsenstalling. In de loop van de jaren verschuift de aandacht van fietsen naar auto’s. In 1950 komt Teus den Breejen bij zijn vader in het bedrijf werken en in 1973 wordt Autobedrijf den Breejen officieel aangesteld als Saab-dealer. Om verder te kunnen groeien verhuist het dealerbedrijf in 1976 van het centrum naar de rand van Gorinchem. In 1994 treed de derde generatie aan. Marcel en Wilna vormen samen met hun vader een nieuw vennootschap. In december 2000 openen zij de deuren van het nieuwe pand in Gorinchem. Tegelijkertijd neemt Teus den Breejen officieel afscheid van het bedrijf en geeft hij het roer over aan zoon en dochter den Breejen.

Ook na aanschaf van uw nieuwe auto of occasion staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar. De auto’s van tegenwoordig zijn volop uitgerust met specifieke moderne technieken. Het spreekt voor zich dat hiervoor de juiste (technische) kennis en apparatuur nodig is. U kunt uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten. Onze monteurs zijn zeer specialistisch opgeleid en beschikken over de juiste kennis over uw auto. Het is goed te weten dat u uw auto met een gerust hart kunt achterlaten in onze werkplaats.
U kunt bij ons terecht voor alle zaken met betrekking tot uw auto, zoals:

Onderhoud en reparaties alle merken voor particuliere, zakelijke en leaserijders
Onderdelen en accessoires
APK-keuringen
Autoschade herstel
Winterbanden en opslag
Lakbehandelingen
Inbouw van carkits en cruise control
Herstel & vervanging van autoruiten
Onderhoud van airconditioning systemen

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf den Breejen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Gorinchem? Autobedrijf den Breejen is een OSW erkende auto opkoper in Gorinchem. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf den Breejen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf den Breejen in Gorinchem brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)