autobedrijf-digo-b-v--6ff4338cb1bf9b481d8622393c766a09.png

Autobedrijf DIGO B.V.

OSW erkende auto inkoper in Delft
U bent van harte welkom in onze hoofdvestiging met op 3 verdiepingen onze verkoopafdeling, waar u op de begane vloer alles kunt vinden over de nieuwe Toyotamodellen en op de twee andere verdiepingen ruim 120 gebruikte Toyota's aantreft met First Class of Bovaggarantie. Onze enthousiaste verkopers willen u uiteraard alles over vertellen over onze modellen maar weten ook alles over financiering, leasing en verzekeren.

Verder vindt u in dit pand een moderne toonaangevende aftersalesafdeling, waar u terecht kunt voor onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel van alle Toyota's maar ook voor alle andere merken auto's. Tevens is hier ons magazijn, waar u terecht kunt voor alle onderdelen en accessoires. Onze receptionisten bevinden zich aan de balie in de showroom, waar u op uw onderhoud kunt wachten in onze gezellige zithoek met koffie en thee. Voor de kinderen is er een speelcorner.

In dit pand is ook onze leasemaatschappij Superlease Holland gevestigd. Dit is onze universele leasemaatschappij, waar u terecht kunt voor het leasen van alle merken auto's.

Met Toyota als merk is innovatie en kwaliteit in het gehele bedrijf ons handelsmerk. Met een marktaandeel van 14% is Digo al jarenlang marktleider in de regio van Delft en omstreken. Met onze isocertificering zorgen we steeds weer voor verbeteringen, die voor u niet ongemerkt zullen blijven.

Kom eens langs en ervaar zelf de persoonlijke sfeer. Zij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u tevreden bent.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf DIGO B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Delft? Autobedrijf DIGO B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Delft. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf DIGO B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf DIGO B.V. in Delft brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)