autobedrijf-ennik-2afcfe9de7499b28b4546ed6837d869a.png

autobedrijf Ennik

OSW erkende auto inkoper in Workum
Ennik Autobedrijf is in 2007 opgericht door Jorn Ennik. Hij heeft inmiddels 16 jaar ervaring in de autobranche; Jorn werkte jaren als werkplaatschef in een garage en is technisch specialist in Audi's en Volkswagens. Ook is hij APK keurmeester en aircospecialist met een STEK erkenning.
Ennik Autobedrijf heeft in de loop der jaren menigeen van dienst kunnen zijn met technische en aankoop adviezen en het leveren van een Volkswagen Polo tot een Audi A8.
Ennik Autobedrijf is een brede handelsonderneming, waar u ook terecht kunt voor bijvoorbeeld boten en jetski's.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto of heeft uw technisch advies nodig neem dan contact ons op.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan autobedrijf Ennik

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Workum? autobedrijf Ennik is een OSW erkende auto opkoper in Workum. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. autobedrijf Ennik zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij autobedrijf Ennik in Workum brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)