autobedrijf-eric-van-de-weijer-8b50fe9c570e644c58e064a645b184ae.jpg

Autobedrijf Eric van de Weijer

OSW erkende auto inkoper in Harderwijk
Het autobedrijf voor uw betaalbare auto!

Autobedrijf Eric van de Weijer BV is al ruim 20 jaar actief in de automobielbranche in Harderwijk. Door de jaren heen hebben wij een breed netwerk van dealers om ons heen verzameld, die ons voorzien van mooie gebruikte auto’s.
De voorraad varieert van groot tot klein en bestaat gemiddeld uit zo’n 45 auto’s. Onze samenwerking met de Nationale Autopas (NAP) zorgt ervoor dat de kilometerstand gegarandeerd is.

Het persoonlijk contact met onze klanten stellen wij bijzonder op prijs. Of het nu gaat om de verkoop van een auto of een zoekopdracht naar een specifiek model, ons team staat altijd voor u klaar.

Graag tot ziens in onze showroom.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Eric van de Weijer

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Harderwijk? Autobedrijf Eric van de Weijer is een OSW erkende auto opkoper in Harderwijk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Eric van de Weijer zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Eric van de Weijer in Harderwijk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)