autobedrijf-florijn-3ae3ac2744e4773e3df3f50ad9ff0908.png

Autobedrijf Florijn

OSW erkende auto inkoper in Terschuur
Wij zijn opgericht in 1955 en mogen wel zeggen dat ons bedrijf op de Veluwe goed gesetteld is. Wij zijn door de jaren heen een begrip geworden in de wijde Gelderse regio. Wij mogen wel zeggen dat we in de omtrek bekend staan als professioneel, betrouwbaar EN betaalbaar. Om dit extra kracht bij te zetten, zijn we aangesloten bij het bekende Bovag kwaliteits keurmerk.

Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Voor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Dat is zekerheid.

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Florijn

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Terschuur? Autobedrijf Florijn is een OSW erkende auto opkoper in Terschuur. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Florijn zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Florijn in Terschuur brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)