autobedr-g-kampstra-zn-e0a205e28369a6a13ed375680e35f2a7.png

Autobedr. G Kampstra & Zn

OSW erkende auto inkoper in Eenrum
Autobedrijf Kampstra is al meer dan 50 jaar het vertrouwde adres in het Marnegebied. Een familiebedrijf dat zich onderscheidt door persoonlijke service en waar kwaliteit voorop staat.

Wij bieden u vakkundig advies op het gebied van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, financiering en leasing. Behalve voor Renault en Dacia kunt u ook terecht voor (nieuwe) auto’s van andere merken.

Tevens heeft Autobedrijf Kampstra een mooi wagenpark met occasions. Mocht de auto van uw wensen er niet bij staan, kunnen we met u naar een andere oplossing zoeken: misschien wordt de door u gezochte auto binnenkort ingeruild en anders zijn we bereid, een auto voor u te zoeken.

Wij beschikken over een moderne werkplaats met geavanceerde diagnose- en testapparatuur, evenals vakkundige en enthousiaste monteurs die regelmatig worden bijgeschoold op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen. Zij kunnen alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto verrichten.

Aarzel niet onze showroom of werkplaats binnen te stappen: wij staan u onder het genot van een vers kopje koffie of thee graag te woord.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedr. G Kampstra & Zn

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Eenrum ? Autobedr. G Kampstra & Zn is een OSW erkende auto opkoper in Eenrum . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedr. G Kampstra & Zn zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedr. G Kampstra & Zn in Eenrum brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)