autobedrijf-gerben-brouwer-bv-78e195c4a348aea61bd0eb177f03aafc.png

Autobedrijf Gerben Brouwer BV

OSW erkende auto inkoper in Meppel
Autobedrijf Brouwer is gevestigd in Rogat (nabij Meppel, Drenthe) en specialiseert zich al 55 jaar (!) in Volvo personenwagens! Van 1961 t/m 1984 was Brouwer de officiële Volvo dealer voor Meppel en de Noordoostpolder. Vanaf 1984 is het bedrijf bewust verder gegaan als onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat zich specialiseert in Volvo.

De kwaliteitsproducten, hoge servicegraad, uitgebreide Volvo kennis en het eerlijke advies zorgen voor een grote vaste klantenkring die met name door positieve mond-op-mond reclame is verkregen.

Door de aanzienlijk toegenomen drukte in Rogat hebben wij de vestiging in Kuinre vanaf 1 April 2016 verhuurd en wordt het voortgezet onder de naam Autobedrijf Kuinre. Dit om de klanten in Kuinre en omgeving ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Gerben Brouwer BV

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Meppel ? Autobedrijf Gerben Brouwer BV is een OSW erkende auto opkoper in Meppel . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Gerben Brouwer BV zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Gerben Brouwer BV in Meppel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)