Autobedrijf Gert van den Berg

OSW erkende auto inkoper in Ermelo
Al 25 jaar is Autobedrijf Gert van den Berg een gespecialiseerd autobedrijf in de verkoop en inkoop van gebruikte auto's, maar ook nieuwe personenauto's en bedrijfswagens. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van auto's van alle merken. Wanneer er geen geschikte auto voor u tussen staat zoeken wij graag met u mee doormiddel van een zoekopdracht.

Nieuwe auto's en betrouwbare occasions.
Reparatie en onderhoud.
Schadeherstel en tevens verzorgen wij verzekeringen en financieringen.

Alles wat bij de aanschaf en onderhoud van een auto komt kijken, kunt u gerust aan ons overlaten. Ons doel is altijd dat u tevreden bent over de auto, ons werk en over de service.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Gert van den Berg

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Ermelo? Autobedrijf Gert van den Berg is een OSW erkende auto opkoper in Ermelo. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Gert van den Berg zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Gert van den Berg in Ermelo brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)