029c40be73189f318f651102a1da7963a6774e6d.png

Autobedrijf Gert van Keulen

OSW erkende auto inkoper in Bathmen
Gegarandeerde kwaliteitgeschiedenis

Autobedrijf Gert van Keulen is een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit, gemoedelijkheid en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. We doen wat we zeggen en blinken uit in betaalbare auto’s van goede kwaliteit. Als universeel, merkonafhankelijk autobedrijf richten wij ons op de verkoop van alle automerken in verschillende prijsklassen. Wanneer de auto naar wens niet in onze showroom te vinden is, gaan we op uw verzoek op zoek naar de door u gewenste auto.
Verder beschikken we over een compleet ingerichte werkplaats, die is voorzien van de modernste apparatuur. Daardoor zijn we ook op het gebied van onderhoud en reparatie een specialist in alle automerken. We werken met originele kwaliteitsonderdelen en houden ons aan de voorschriften van onderhoudsschema’s.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Gert van Keulen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Bathmen? Autobedrijf Gert van Keulen is een OSW erkende auto opkoper in Bathmen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Gert van Keulen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Gert van Keulen in Bathmen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)