autobedrijf-hans-berndes-zn-768030b6f1cf846e2e6a4f0d90ea1e37.png

Autobedrijf Hans Berndes & Zn

OSW erkende auto inkoper in HEIJEN
Van harte welkom op de pagina van Autobedrijf Hans Berndes & Zn

In 1993 heeft Autobedrijf Hans Berndes haar deuren in Cuijk geopend. Hans Berndes heeft na een jarenlange ervaring de stap gewaagd zelfstandig te gaan en heeft inmiddels een bekende naam opgebouwd. Medio mei 2011 zijn wij verhuisd naar Heijen.

Wij zijn een autobedrijf dat zich niet verbindt aan de naam van een enkel merk maar een eigen gezicht heeft neergezet met een brede range aan merken, voor zowel een standaard middenklasser, maar zeker ook voor "iets speciaals". Ons bedrijf is sterk in auto's met weinig kilometers en kwaliteit is een absolute must.

Het bedrijf bestaat uit 6 medewerkers. Een monteur, een administratief medewerkster, een oproepkracht, zoon Nick (zijn IVA-studie medio 2006 afgerond) als full-time commercieel medewerker, zoon Bas (zijn rechtenstudie begin 2015 afgerond) als full-time commercieel medewerker en Hans Berndes zelf: "Qua medewerkers hoef ik niet meer te groeien, het gaat goed met ons bedrijf".

Bij ons onbemand tankstation in Cuijk, kan men met hoge korting tanken, 24/7.

Naast het bezichtigen van onze site hopen wij u natuurlijk binnenkort persoonlijk in ons bedrijf te kunnen begroeten.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Hans Berndes & Zn

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in HEIJEN? Autobedrijf Hans Berndes & Zn is een OSW erkende auto opkoper in HEIJEN. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Hans Berndes & Zn zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Hans Berndes & Zn in HEIJEN brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)