autobedrijf-heerjansdam-b-v--0974cae8c1ca041c0986494d9de5dc5e.png

Autobedrijf Heerjansdam B.V.

Nessenweg 13 (route)
Heerjansdam

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 15:30
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Autobedrijf Heerjansdam B.V.

Autobedrijf Heerjansdam is al sinds 1958 het vertrouwde adres voor alle mogelijke reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan personenwagens, caravans, aanhangwagens en lichte bedrijfswagens. Wij zijn reeds vanaf onze oprichting lid van de BOVAG en voeren al onze werkzaamheden uit onder de BOVAG Garantiebepalingen.

Onze missie is een tevreden klant, die graag bij ons terug komt. Onze visie om dat te bereiken is het bieden van service en kwaliteit, openheid naar de klant en volledige inzet van directie en medewerkers.
Wij hechten dus veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Wij bespreken vooraf of er gewacht kan worden, is dit niet mogelijk dan bespreken wij of er behoefte is aan vervangend vervoer, haal- en brengservice of dat wij de klant even thuis brengen. Het vervangend vervoer moet wel vooraf gereserveerd worden en kan bestaan uit een milieuvriendelijke personenwagen, een kleine bestelwagen of een leenfiets. Voor de wachtende klant is er een wachtruimte voorzien van WIFI en diverse lectuur om de tijd door te komen. Voor de klant die tijdens het wachten wil doorwerken is er op sommige dagen een bureau beschikbaar. Het is wel aan te raden dit vooraf te bespreken om teleurstelling te voorkomen.

De montage van diverse accessoires is voor het werkplaatsteam geen enkel probleem; wij zijn een officieel erkend SCM inbouwstation voor alarm- en startblokkeersystemen en monteren moeiteloos de modernste snufjes in uw auto, zoals diverse carkits voor het handsfree bellen, parkeersensoren voor het feilloos inparkeren, DVD spelers om de kinderen te plezieren en navigatiesystemen om zonder problemen elke gewenste bestemming te bereiken en de files te omzeilen.

Ook voor de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto bent u bij Autobedrijf Heerjansdam aan het juiste adres. Wij verzorgen al vele jaren de aanschaf van diverse merken nieuwe auto’s voor onze klanten, natuurlijk met behoud van de fabrieksgarantie. De gebruikte auto’s worden afgeleverd met 3 tot 24 maanden garantie, hiertoe hebben wij een uitgebreid garantieprogramma.Nog geen reviews